være i stand til at se på forskellige

være i stand til at se på forskellige

Da der er blevet brugertestet på den første del af hjemmesiden, har man fundet frem til flere ting som har været nødvendige at ændre. Dette betyder at man nu kan videreudvikle på hjemmesiden for at skabe det færdige produkt til klienten.
Som bruger testene har vist, så har det ikke være tydeligt nok når et produkt har været udsolgt, da de ikke kunne se det før man kom ind på produktet.
Dette problem er blevet løst ved hjælp af et mærkat på produkt billederne i toppen af hjørnet ved hvert billede som siger ”Udsolgt” hvis produktet ikke er tilgængeligt.
Da det er en sushi restaurant kan man komme ud for at der vil være nogle ting som man ikke kan få, så det er yderst vigtigt at kunderne bliver gjort opmærksomme på dette inden de går ind på hvert produkt, ellers mister man kunderne i processen.
En anden ting som har været vigtig at arbejde videre på, har været muligheden for at opdatere kurven, som designet var i starten, så var der en knap som gik meget i et med baggrunden. Dette har været yderst essentielt at ændre på, da kunderne skal være opmærksomme på, at de skal opdatere kurven.

9 Comments

Post A Comment