være i stand til at se på forskellige

være i stand til at se på forskellige

Da der er blevet brugertestet på den første del af hjemmesiden, har man fundet frem til flere ting som har været nødvendige at ændre. Dette betyder at man nu kan videreudvikle på hjemmesiden for at skabe det færdige produkt til klienten.
Som bruger testene har vist, så har det ikke være tydeligt nok når et produkt har været udsolgt, da de ikke kunne se det før man kom ind på produktet.
Dette problem er blevet løst ved hjælp af et mærkat på produkt billederne i toppen af hjørnet ved hvert billede som siger ”Udsolgt” hvis produktet ikke er tilgængeligt.
Da det er en sushi restaurant kan man komme ud for at der vil være nogle ting som man ikke kan få, så det er yderst vigtigt at kunderne bliver gjort opmærksomme på dette inden de går ind på hvert produkt, ellers mister man kunderne i processen.
En anden ting som har været vigtig at arbejde videre på, har været muligheden for at opdatere kurven, som designet var i starten, så var der en knap som gik meget i et med baggrunden. Dette har været yderst essentielt at ændre på, da kunderne skal være opmærksomme på, at de skal opdatere kurven.

3 Comments
 • נערות ליווי
  Posted at 22:58h, 16 marts Svar

  This is the right website for anyone who wants to understand this topic. You understand so much its almost hard to argue with you (not that I really would want toÖHaHa). You certainly put a brand new spin on a subject that has been discussed for many years. Wonderful stuff, just wonderful! This is the right website for anyone who wants to understand this topic. You understand so much its almost hard to argue with you (not that I really would want toÖHaHa). You certainly put a brand new spin on a subject that has been discussed for many years. Wonderful stuff, just wonderful! נערות ליווי בראשון לציון

 • https://israel-lady.co.il/
  Posted at 04:14h, 17 maj Svar

  Good post. I learn something totally new and challenging on blogs I stumbleupon every day. It will always be interesting to read through articles from other writers and use a little something from other sites.

 • Зареєструйтесь, щоб отримати 100 USDT
  Posted at 23:25h, 17 april Svar

  Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you.

Post A Comment