FC Avrasya i Albanipokalen

FC Avrasya i Albanipokalen

Når du har indsamlet en masse e-mailadresser, så skal de sorteres (segmenteres) ud forskellige grupper således, at når du skriver dine e-mails, så bliver de skrevet til et bestemt segment (i stedet for at skrive generelt til alle). Denne segmentering giver langt højere konverteringer.

Du kan opsætte dine kampagner til at sende e-mails ud på bestemte tidspunkter af dagen eller bestemte dage i ugen. Gør det, send først en test e-mail til dig selv, ret alle fejl i din mail og send så til hele din liste.

Vi går meget op i æstetik og det visuelle udtryk af en hjemmeside som mennesker, især her i Skandinavien. Æstetik og design forblændet os af og til, og ofte tænker designerne slet ikke på den kommercielle hensigt, når de udarbejder designet til webshops. Jeg kan allerede afsløre for dig nu, at du bør fokusere mere på konverteringsfokuseret design frem for æstetik og design, hvis dit mål er at sælge mere på din webshop. De fleste online købere kigger på tilbud, rabatter og undersøger priserne grundigt rundt omkring før de aflægger deres ordre. Du kender det måske selv – du er mere tilbøjelig til at foretage et køb på en webshop, hvis du har en fordel i ærmet, som enten kunne være i form af fri fragt eller en rabatkode, som giver lidt procenter på det samlede beløb i indkøbskurven.

134 Comments

Post A Comment